Op maat

Voor een persoonlijke toets.

Art-teambuilding staat bekend voor zijn persoonlijke aanpak. Bedrijven die andere idee├źn hebben en hier niet terug vinden, kunnen dit bespreken. Zo is het mogelijk om andere dragers te hebben om te schilderen bijvoorbeeld stoelen of tafels,...
Er is de mogelijkheid om een teambuilding te combineren als afscheid voor een pensionering, en op deze manier een origineel cadeau te schenken.
Je wilt misschien liever aan de slag met een potlood of houtskool? Ook dit is mogelijk! Jullie kunnen de collega's gebruiken als model en elkaar portretteren.

Kleine teams tot 12 personen kunnen in ons atelier terecht. Daar kunnen jullie ook hartelijk worden onthaald met een drankje en een hapje. Atelier Bazarts, Wijerstraat 73, 3510 Hasselt-Spalbeek.

Wil je graag een schilderij in je bedrijfshal dat te maken heeft met jullie bedrijf, maar je hebt hier geen tijd voor om het als team te maken? Of ben je op zoek naar mooie decoratieve schilderijen? Dan kan Art-teambuilding u ook verder helpen. In overleg met de klant wordt een persoonlijk en origineel schilderij gemaakt! Aarzel niet om contact op te nemen voor een prijsofferte!