Art-teambuilding

Een woordje uitleg:

Art-teambuilding is een bedrijfje dat geleid wordt door Inge Vanhoof. Met een grote dosis enthousiasme worden kleine en grote groepen doorheen de teambuildings schilderen geloodst. Ervaringen op gebied van teambuilding zijn opgebouwd de voorbije 5 jaren, bij verschillende en uiteenlopende bedrijven.
In uw bedrijf worden de Art-teambuildings gegeven onderleiding van iemand die een master opleiding schilderkunst, aggregaatsdiploma en getuigschrift coachen heeft.
De teambuildings schilderen kunnen aangeboden worden tot 120 personen in één keer. Alle soorten groepen zijn welkom.
De opdrachtgever zorgt voor een locatie, indien u daar tips voor wilt, kan u altijd beroep doen op ons.
Art-teambuilding voorziet al het materiaal voor de teambuilding, inclusief beschermkledij en afdekfolie voor de tafels.

Het concept:

Aan de slag gaan met verf en penselen is een leuke manier om elkaar beter te leren kennen. Het is een gemakkelijke manier waar geen enkele voorkennis voor nodig is en die iedereen wel aanspreekt.
Vertrekkend vanuit een slogan, een logo van een bedrijf, een kleurenpalet dat jullie aanspreekt of inspiratie die in groep tevoorschijn komt, begeleiden we jullie om een prachtig groepswerk te maken.
In team bezig zijn is een hele uitdaging en een ideale manier om elkaar beter te leren kennen, zeker als de creatieve geest wordt geprikkeld.

Elke workshop verloopt als volgt:

Een verwelkoming en uitleg over de workshop
Actieve uitwerking met verf en penseel
Een nabespreking in groep

Uniek karakter:

Het is belangrijk dat elke klant zijn creativiteit en ideeën worden verwezenlijkt tijdens een teambuilding. Twijfel dus niet als u een bepaald concept hebt om ons te contacteren, we staan altijd klaar om te brainstormen.