Vele kleintjes maken 1 geheel

Na het bepalen van formaat van doek, een onderwerp en kleuren kunnen de deelnemers aan de slag gaan. Een eerste stap is de compositie schetsen die we overnemen op ons schildersdoek.

Grotere canvassen, kleine groepjes

Vanuit een gekozen thema gaan de deelnemers op zoek naar inspiratie. Thema's worden op voorhand besproken, deze kunnen over het bedrijf gaan, maar het kan ook muziek zijn, abstracte kunst, in de voetsporen van een gekozen kunstenaar...

stencil art

Wil je in je bedrijf eens de uitdaging aangaan om de collega's met een spuitbus te laten werken? Dat kan bij ons ook. Er kan gewerkt worden op panelen, canvassen of muur.

met textielverharder

Kleine groepjes kunnen er ook voor kiezen om beelden te maken met textielverharder. Deze beelden worden opgebouwd met afvalmaterialen en afgewerkt met katoen gedompeld in textielverharder.
Het beeld kan dan buiten gezet worden en is beschermd tegen regen.

Abstracte kunst

Houden jullie wel van een mooie uitdaging en abstracte kunst? Dan is deze workshop iets voor jullie.

papier-maché of 3D creatie

Werk samen met je team aan een beeld in papier-maché, gipsverband...! Gebruik jullie technisch inzicht en fantasie om een beeld te maken. Jullie krijgen een heleboel materiaal ter beschikking, afvalmaterialen, piepschuim, ijzerdraad,... waarmee je een aan de slag kunt gaan.

Voor een persoonlijke toets.

Art-teambuilding staat bekend voor zijn persoonlijke aanpak. Bedrijven die andere ideeën hebben en hier niet terug vinden, kunnen dit bespreken. Zo is het mogelijk om andere dragers te hebben om te schilderen bijvoorbeeld stoelen of tafels,...