Een mooi schilderij.

Na het bepalen van formaat van doek, een onderwerp en kleuren kunnen de deelnemers aan de slag gaan. Een eerste stap is de compositie schetsen die we overnemen op ons schildersdoek.

Werken rond waarden, logo, slogan.

Vanuit een gekozen thema gaan de cursisten op zoek naar inspiratie. Dit thema kan een slogan zijn van het bedrijf, de waardes, een typisch kenmerk of gewoon: waaraan denk je als je de naam van ons bedrijf hoort?

Vele kleintjes maken één groot.

Op voorhand wordt een foto doorgegeven die gekozen wordt door de deelnemers, dat kan, een portret, een dier, een logo zijn. De foto wordt vereenvoudigd en opgedeeld in stukken, afhankelijk van het aantal deelnemers.

papier-maché of 3D creatie

Werk samen met je team aan een beeld in papier-maché! Gebruik jullie technisch inzicht en fantasie om een beeld te maken. Jullie krijgen een heleboel materiaal ter beschikking, afvalmaterialen, piepschuim, ijzerdraad,... waarmee je een aan de slag kunt gaan.

Voor een persoonlijke toets.

Art-teambuilding staat bekend voor zijn persoonlijke aanpak. Bedrijven die andere ideeën hebben en hier niet terug vinden, kunnen dit bespreken. Zo is het mogelijk om andere dragers te hebben om te schilderen bijvoorbeeld stoelen of tafels,...