Referenties

Deze leerkrachten van de lagere school De Winge hebben hun hoofd gebroken over de uitspraak 'Ruimte om te groeien', de slogan van het GO!-onderwijs. Ze hebben hun ontwerpen op 3 grote MDF panelen aangebracht die vooraan de school worden opgehangen. Een blikvanger voor elke ouder en kind.

Januvia is een medicatie die door de deelnemers worden verdeeld over heel België. De vertegenwoordigers hadden een zeer goed jaar behaald waarbij ze in de verf gezet werden! Een zeer ingevulde dag werd afgesloten met een creatieve workshop.

Een groep managers die omwille van besparingen meer samen zullen werken. Om hun collega's beter te leren kennen en een basis te leggen van een goede samenwerking naar de toekomst toe, deze teambuilding. We hebben ingezoomd op de talenten van de managers. Weet u waar je collega heel goed in is?

Dit team had al een hele weg afgelegd qua communicatieverbeteringen in hun groep. Deze teambuilding was een afsluiting van verschillende sessies. De aangebrachte communicatie-stokpaardjes werden in beeld gebracht.

De vrijwilligers van Ziekenzorg werden ondergedompeld in een andere manier van creatief denken en werken. In groep hebben ze nagedacht over de termen 'zorg' en 'ziekenzorg'. Deze begrippen waren de basis voor ons ontwerp en het groepswerk.

20 ICT'ers werden geconfronteerd met een teambuilding waarbij zowel de goed draaiende organisatie werd besproken in het team als de werkpunten.

Het team van de Voorzorg apotheek uit Genk wilde een mooie blikvanger voor hun keuken. Ze hebben gebrainstormd over medicatie, keuken en homeopathie.

Afdeling Belfius Roeselare mocht hun twee-daagse afsluiten met een creatieve teambuilding. Ze wilde na al het lange vergaderen, actie hebben!
Verf spatten, verf drippen, fantasie gebruiken en samen ontwerpen: een boeiende cocktail voor een zeer geslaagde teambuilding!

Het Appelmanneke is een lagere school te Hoepertingen. De leerkrachten mochten met deze teambuilding nieuwe ideeën opdoen qua schilderstechnieken en mengen met geel en blauw.

HR, wilde werken rond het feit dat ondanks alle verschillende afdelingen HR bij Janssen Pharmaceutica, ze toch eenzelfde ploeg zijn met dezelfde functies. Er werden composities gemaakt rond de letters van HUMAN RESOURCES of HR1. Een eerste opwarmertje gebeurde met schaar en papier.

Pagina's